Nyheter

DSC00150

Fikk bruktkuppet rett i postkassen

Anne Damsund Paulsen hadde jaktet på en eldre utgave av familiespillet «Fantasi» i lengre tid, da hun endelig fant et eksemplar på FINN.no. Selgeren brukte helthjem for å sende pakken, og bare to dager senere kunne Anne invitere familiens ungdommer til spillkveld hjemme.

Helthjem Pakker

En hilsen fra en moderne dinosaur

Da jeg fikk min første mobiltelefon, måtte alle meldinger være på under 160 tegn, fjernsynsapparatene var tjukke og gode, og posten ble levert i postkassen mandag til lørdag. Men i motsetning til mobiler, som nå er mer som små datamaskiner å regne, har post og pakkeleveringen i Norge hatt mye å gå på når det gjelder innovasjon. Det er i endring.

MG_1946-2

Ny generasjon shoppere på nett: – Bestiller varer i dusjen og forventer levering før håret er tørt


En ny generasjon netthandlere vokser frem, og med rekordhøye krav sørger «Generasjon NOW» for å holde nettbutikkene på tå hev.

Dårlige-pakkeløsninger-Sindre-Goksøyr-helthjem

Kjøpelystne nordmenn taper på dårlige «pakkeløsninger»

I løpet av de siste fem årene har regjeringen brukt over en milliard kroner på statlig kjøp av posttjenester. Der man tidligere pekte på fem prosent av husstandene som ulønnsomme for postombæring, sier man nå at dette gjelder alle.

Per-William-F-NHG-1

Nominert til “Årets Stjerneskudd”: - Det har vært beintøft!

Tights.no ble topp tre i kåringen “Årets Stjerneskudd” under netthandelsmessen «LOAD», på Fornebu torsdag kveld. Nå retter gjengen øynene mot nye mål.

Treningsfrue-Camilla-Aastorp-Andersen-prøver-seg-som-helthjem-avisbud

Treningsfrue ble med helthjem på jobb

- Jeg har fått meg en skikkelig treningsøkt!
Bokaktuelle Camilla “Treningsfrue” Aastorp Andersen ble med et av budene fra helthjem på jobb, og fikk selv føle på kroppen hvor krevende budjobben.

DSC00208-ny

Deimante er bud for Helthjem: – Det er koselig når folk står på trappen og venter på pakken sin

Hver eneste natt lander 1,3 millioner pakker, aviser og magasiner på dørmatten eller i postkassen til glade mottakere landet over. En av dem som sørger for at leveransene kommer trygt frem, er Deimante Razukeine.

700x670

Kjoledrama på nyttårsaften: helthjem reddet festen for Helene

Den kvalitetssjefen i helthjem, Brede Huseby sikret nyttårsantrekket for en fortvilet kunde. På vei til sin egen nyttårsfeiring snudde han bilen og kastet seg rundt for å finne den savnede pakken.

Helthjem-ny

helthjem tar i bruk el-sykler for å levere varer

Helthjem lanserer en offensiv miljøplan. Første steg er å ta i bruk elektriske varesykler i Oslo.